Ranking ReservaPlayEts fabricant de pistes de pàdel o proveïdor del sector?
Ets distribuïdor comercial de software?


  • SoftNeos és una empresa situada a Vic (Barcelona) especialitzada en el desenvolupament, la gestió i la distribució de serveis informàtics en el sector esportiu i empresarial.

    Des de SoftNeos s'ha desenvolupat ReservaPlay, un sistema innovador de gestió per a entitats esportives

    ReservaPlay és una plataforma web "ultraeficient" que ofereix una gestió integral i innovadora a empreses o centres de gestió esportiva, especialment clubs de pàdel i tennis.

    El sistema ReservaPlay permet les següents funcionalitats : gestió de reserves via web i aplicació mòbil (iOS i Android), enviament de notificacions automàtiques i manuals, organització d'activitats esportives, generació d'informes estratègics per a les entitats, pagament on-line, generació de rebuts, sistema innovador de gestió de tornejos (amb seguiment de resultats en temps real, inscripció de jugadors i creació de quadres i lligues) i marcadors (smartwatches + tv amb internet). Eines socials que maximitzen l'ocupació de les pistes i la rendibilitat de les entitats.

    Per reforçar la nostra distribució a Espanya, busquem comercials i/o distribuïdors per zones. Si ets fabricant de pistes, comercial de programari, realitzes controls d'accés, organitzes esdeveniments esportius, etc. Posa't en contacte amb nosaltres.

comercial@softneos.com
+34 684 368 785 / +34 626 254 396

-->

NOX ReservaPlay